2011. június 2., csütörtök

Vérfarkasok éjszakája sorozat - Üvöltő fájdalom - Tartalom


Tudom, hogy ez most nem túl sok, de remélem azért lázba hoz titeket. Nemsokára a prológus is felkerül és akkor majd csorgathatjátok a nyálatokat. A suli miatt kis késésben vagyok, de azért igyekszem. Jó olvasást :P



Tartalom

Algernon Agenor az egyik első vérfarkasok egyike. Jóképű férfi és ezt ki is használja. Ő a nők álma és ez meg is felel neki. Felelőtlen, kicsapongó, ugyanakkor odaadó barát. De vajon valóban ilyen felszínes lenne a személyisége, vagy rejteget még titkokat a férfi jelleme, szíve és lelke?
Egy kalandos történet során szembetalálja magát egy kívülálló nővel, akivel nem tud mit kezdeni. Vonzódik hozzá, kívánja az első pillanattól fogva és nem tudja elfelejteni, ugyanakkor az esze azt diktálja, hogy ő az ellensége. Vajon ez a férfi kitárja a szívét a megsebzett lánynak és hagyja, hogy a szerelem kitöltse a lelkét, vagy az eszére hallgat és megöli a lányt?


Maya Răniţi csak a szenvedést ismeri. Csak magára számíthat. Beleszületett egy világba, melybe nem akar tartozni, de nem tud kitörni belőle. Annyi szörnyűséget viselt el, amire nem sokan képesek, de ennek ára van.
Találkozik egy férfival, aki odaadó és kedves és bármi áron megvédi a szeretteit. A lány nem érti a férfi tetteit, hisz ő még sosem találkozott ilyen emberrel és nem érti a motivációját sem. Tudja, hogy a férfi az ellensége és óvakodnia kell tőle, de a borostyán szempár nem hagyja nyugodni. Képes lesz egy sebekkel, fájdalommal és bizalmatlansággal teli szív szeretni? Akar szeretni? Vagy az örök magány és szenvedés lesz a sorsa?

2 megjegyzés:

  1. Tök jó lett
    Ha minden könyv hátuljára valami hasonlóan.....jó tartalom kerülne nem húzódoztam volna elkezdeni a kedvenc könyveimet *.*
    szal gratulálok:) am olvastam az előző részt tök jó volt
    szerencse h már akkor kezdtem amikor befejezted különben nem bírtam volna magammal a folytatásokig :D

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Köszi, örülök hogy tetszett...nem is tudjátok mennyi boldoggá teszi az embert, ha ilyen kedves szavakat mondanak az olvasók. Örülök, hogy tetszett és igyekszem, hogy a következő is jól sikerüljön. :)
    És köszönöm, hogy írtál :P...feldobtad a napomat

    VálaszTörlés