2012. július 21., szombat

Új írás!

Na, figyelem. Tudom, hogy szombat van, ennek ellenére nem tettem fel még részletet, sem pedig fejezetet, de a héten egy új novellán dolgoztam. Ezt megtalálhatjátok a Fanficek fülnél a fejlécben. Ezt leginkább anime rajongóknak ajánlom, mivel ez egy Inuyasha fanfic, szereplői pedig Sesshoumaru és Rin.
Aki esetleg mégis olvasni szeretné a novellát, - ami 8,5 oldalas :) - annak itt van pár szó az animéről, hogy mégis tudja miről van szó.

Ebben az animében szellemek és emberek szerepelnek. A szellemek sokszor az emberekre támadnak, és Sesshoumaru is egy szellem, aki éppenséggel utálja az embereket ( mint a legtöbb hozzá hasonló szelem). De egy nap találkozik egy emberlánnyal, Rinnel, akit valamilyen oknál fogva megment. A férfi egy y visszahúzódó, rideg szellem, semmilyen érzéssel nem rendelkezik, de ez a kislány megváltoztatja ezt. Inuyasha, Sesshoumaru öccse pedig egy félszellem. Az anime elején utálják egymást, de ez a végére szerencsére megváltozik. Hmm, vannak még papnők (mint Kaede és Kagome), akik képesek a szellemek ellen harcolni.
Na, röviden ennyit tudtam most leírni az animéből. Aki kedvet kapott, nézze meg. Higgyétek el nagyon vicces és szórakoztató. Ha pedig a novella érdekel titeket (amit fanficnek neveznek), akkor hajrá. Jó olvasást.


Itt a fanfic borítója, amit Angyalnak, egy kedves barátomnak ajánlok. :D
(A képen Rin és Sesshoumaru látható)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése